Daniel har kompetansen vi har vært ute etter. Han har vært innom Aafk og da han var 18 - 19 år trente han fast med A-laget og fikk spille et par Tippeligakamper og cupkamper.

Etter dette har han spilt 2. 3. og 4. div for for Brattvåg, Herd og Spjelkavik og er i dag spillende assistenttrener for Emblem i 5. div.

Daniel har mange års erfaring fra fotballen som spiller, og har de siste årene vært daglig leder i Emblem. Han har også utdannelse innen Sports Management, og har flere års erfaring fra FFO.

Kombinasjonen av utdannelse og erfaring føler vi var perfekt for oss i Aksla.

Daniel om seg selv:

"Jeg er en 29 år gammel fotballgutt fra Flisnes som har spilt fotball hele livet og skal spille fotball helt til kroppen sier stopp.

Jeg har jobbet på FFO i Brattvåg når jeg selv var spiller der. Videre gikk turen til FFO i Spjelkavik mens jeg studerte Sports Management på høgskolen i Molde. Etter skoleslutt startet jeg som daglig leder i barndomsklubben min, Emblem IL, hvor jeg har jobbet de siste årene og fortsatt er assistenttrener for A-laget.

Jeg gleder meg til å bli en del av team-Aksla hvor jeg får gode og kjekke kollegaer i en godt driftet klubb.

Jeg er motivert for å dele kunnskapen og gleden min for fotball til alle barn, ungdom og voksne i Aksla. Det er givende for meg å kunne hjelpe og se utvikling hos barn både på og utenfor fotballbanen.

Så er det alltid kjekt å møte og bli kjent med de mange flinke frivillige, trenerne og foreldrene i en ny klubb.

Det blir også kjekt og spennende for meg å få utviklet meg i denne stillingen både sportslig, men også som person.

Jeg ser frem til min første dag som ansatt i Aksla IL!"

Vi også gleder oss, og ønsker Daniel velkommen til Aksla familien.

Marius