Aksla håndball har gleden av som første klubb på Sunnmøre og presentere Håndball fritidsordning (HFO)

Trening / Aktivitet Håndball:

Hovedaktiviteten er håndball, med innslag av tekniske og utfordrende øvelser som gir utvikling av skudd, finter og koordinasjon/motorikk. Øktene vil vare fra 15:00 til 16:30 i Hatlane idrettshall gjennom hele perioden. Aksla stiller med gode instruktører sammen med sportslig leder på alle øktene.

Sunt måltid:

Det vil hver dag bli servert et næringsrikt måltid og en av dagene det være varm mat. Barna blir fulgt opp med tanke på bordskikk og manerer og rydder etter seg.

Leksehjelp:

Vi vil dette skoleåret legge til rette for at de som ønsker det skal kunne gjøre lekser etter de har spist og før treningsøkten.

HFO er et kvalitetstilbud til de som aldri blir lei av å spille håndball. Vår ambisjon er å skape fotballglede og håndballglede, ved at alle skal oppleve trygghet, trivsel, mestring og utvikling. Ikke bare på banen, men også utenfor. Vi skal se alle. Sportslig leder: Dette er et utrolig spennende prosjekt som vi har snakket om lenge og endelig kan realisere for klubben. Det er også et fantastisk tilbud for de som melder seg på med gode instruktører og sportslig leder på topp som koordinerer treningene. Tilbudet vil bli fantastisk!

HFO vil foregå hver torsdag kl: 13:30-16:30

13:30-13:45: Oppmøte klubbhuset.

13:45-14:45: Lunsj og lekser

14:45-15:00: Avreise hall

15:00-16:30: trening  

For mer detaljert informasjon og påmelding trykk her!