Aksla Håndball ønsker Ingrid Rye velkommen til Aksla håndball for sesongen 24/25. Ingrid kommer fra 1 divisjon i Volda og har de siste årene vært fast inventar i troppen til både Halldor (tidligere) og Reidar Møistad.

Ingrid blir en viktig brikke for Aksla til senior miljøet og for videre ambisjoner i klubben sin satsing rundt damehåndballen i Ålesund. Den rutinen og erfaringen Ingrid tar med seg fra spill på toppnivå i Norge gir et godt løft til spillergruppen. Ingrid er en spiller med flere gode kvaliteter både i forsvar og angrep. Kombinasjonen Aksla stiller med i neste sesong med god rutine og spillere med erfaring fra høyere nivå sammen med en rekruttgruppe som er sultene og allerede har hevdet seg på nasjonalt nivå i Lerøy sesongen 23/24 tilrettelegger for en god base i videre steg for klubben.

Trenerteamet rundt senior og rekrutt blir Peter Pucelj som kommer inn som en ressurs til lagene og Aksla bygger et eget team rundt han som følger opp og bistår i treningshverdagen og kamper. Peter har allerede etablert seg som et godt navn i norsk håndball og er trener for Bergsøy sitt seniorlag. Peter vil strukturere den sportslige utviklingen på feltet og kamper med hjelp fra et solid trenerteam. Peter vil bli en viktig ressurs i videre utvikling rundt håndballgruppen i Aksla.

Aksla håndball tar nå en posisjon rundt damehåndballen og aldersbestemt nivå i Ålesund. Målet er soleklart inn mot neste sesong med opprykk til 2 divisjon og etablering av et godt miljø rundt J18 og J20. J18 skal igjen prøve seg på Lerøy sammen med Spjelkavik og J20 Region som et absolutt mål for rekruttgruppen. Et strategisk samarbeid er opprettet med Spjelkavik på gutte/herre og det er startet en prosess på jente siden for kontinuerlig utvikling og godt tilsig av spillere i årene som kommer for begge klubbene.

Aksla jobber nå med flere forsterkninger inn til neste sesong og interessen er stor rundt prosjektet som nå er satt i gang. Vi håper det kommer flere gladnyheter på løpende bånd. 

Ønsker du mer informasjon eller å spille for Aksla kommende sesong? 

Kontakt:

  • Terje Fleten Løvmo
  • terje@akslail.no
  • 97572970

IMG_1556.jpg