Aksla J18 har nok en gang kvalifisert seg til Lerøyserien, og med dette befestet sin posisjon i fylket som en klubb for utvikling av unge talent. For andre år på rad skal laget konkurrere mot de beste lagene i landet, en prestasjon som reflekterer både talent og målrettet arbeid fra både spillere og trenere. Lerøyserien gir laget en arena for videre utvikling, og erfaring fra spill på nasjonalt nivå vil være uvurderlig for spillerne.

Også klubbens 3. divisjonslag har ambisjoner dette året! Med mål om opprykk til 2. divisjon, viser Aksla at de satser bredt, ikke bare på ungdomsnivå, men også i seniorhåndballen. Dette er en spennende utfordring for 3. divisjonslaget, som med solid innsats og taktisk klokskap er klare til å kjempe for en plass i 2. divisjon.

Kombinasjonen av tilbudet på både ungdoms- og seniornivå viser at Aksla håndball har et helhetlig og fremtidsrettet sportslig opplegg. Med sterke prestasjoner både i Lerøyserien og i 3. divisjon, er klubben godt posisjonert for å bygge videre på sitt momentum.

Enten det gjelder ungdomslaget som kjemper i Lerøyserien eller 3. divisjonslaget som jakter opprykk, har Aksla håndball fremtiden foran seg. Klubben fortsetter å jobbe hardt for å nå sine mål, og det er liten tvil om at suksessen vil følge. Vi ser frem til å følge begge lag i tiden fremover!

Til helgen møter 3. divisjon Kolstad/Heimdal og Elnesvågen på hjemmebane i Hatlane idrettshall.